Google Ads

Ce cuprinde ?

Google Ads, X-IT CSI

Popularitate mare

Facebook este una dintre cele mai utilizate platforme de socializare din prezent.

Rezultate rapide

Google Ads accelereaza procesul de promovarea a afacerii in mediul on-line aducand clienti frecvent.

Prezenta peste tot

Prin Google Ads, se poate face promovare nu numai în motorul de căutare Google, dar și pe alte site-uri sau chiar pe YouTube și Gmail.

Ști exact cât investești

Toate costurile sunt clare - știi exact pentru ce plătești și când plătești. Asta inseamna ca sumele se stiu inaintea lansarii campaniei de promovare iar aceasta poate fi oprita oricand.

De ce să aleg promovarea pe Google?

În prezent, Google Ads reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente de publicitate online pentru a aduce vizitatorii din Google direct pe site-ul tău.
Promovarea prin Google Ads permite afișarea reclamelor atât în motorul de căutare cât și pe site-urile partenere Google care permit afișarea reclamelor.
Plata se face per click, doar atunci când cineva accesează link-ul promovat.
Atunci când căutăm ceva anume pe Google Search, în general, primele anunțuri sau în ultimele anunțuri de pe pagina motorului de căutare sunt cele sponsorizate prin Google Ads.
O altă destinație de plasare a unui anunț promovat prin Google Ads poate fi un site web sau o anumită pagină de pe un site, o aplicație mobilă, un conținut video etc.
În fiecare zi, majoritatea utilizatorilor de Internet folosesc motorul de căutare Google Search pentru a căuta informații relevante despre diferite subiecte, dar și pentru a căuta produse sau servicii de care au nevoie.
De îndată ce aceștia au văzut anunțurile tale, utilizatorii Google pot da click pe acestea și vor ajunge pe site-ul tău sau pe una dintre paginile acestuia. De aici până la a deveni clienții tăi mai este un singur pas.