FAQ

Intrebări frecvente

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Sperăm să găsești alăturat răspunsuri la întrebările tale. Dacă totuși ai o întrebare aparte pe care vrei să ne-o adresezi apasă pe butonul de mai jos.

Întrucat pentru a mentine performanta site-ului sunt necesare solutii de: hosting, CDN, optimizare website, verificare constanta, iar acestea genereaza costuri lunare. Pe langa toate acestea, site-ul beneficiaza de o multitudine de alte module premium, care de asemenea genereaza un cost lunar. Toate acestea sunt incluse in taxa de mentenata lunara.

Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.

Da, in conditiile in care migrarea se face din WooCommerce in WooCommerce. Daca migrarea se face de pe alte platforme in WooCommerce este posibil sa genereze un cost extra intre 50€ si 300€, care reprezinta strict costul modulului de migrare.

Da! 
Iti oferim domeniul si gazduirea gratuit 12 luni. (Doar in cazul domeniilor .RO . COM)

Poti avea un numar nelimitat de adrese de email. Iar noi iti livram si configuram un server de mail opensource pentru a-ti facilita conectarea la Email prin intermediul unei aplicatii web.

În unele cazuri poti sa modifici textele si pozele de pe site. Pentru alte operațiuni este nevoie sa ne contactezi.

Plata se face in doua feluri:

  • In totalitate dupa semnarea contractului si stabilirea detaliilor despre site. (In cazul site-urilor simple cu un buget mic)
  • 50% dupa semnarea contractului si 50% dupa livrarea produsului final

Plata se face în lei la cursul BNR din ziua semnării contractului.

Creăm Viitorul Digital Al Afacerii Tale

Ne dedicăm să aducem cele mai noi tendințe în design și tehnologie pentru a-ți modela un viitor digital fără egal. Cu noi, afacerea ta va prospera în era digitală.